EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Πίστεψα ότι δεν θα βρεθώ ξανά σε Final Four"

Μπουρούσης: "Πίστεψα ότι δεν θα βρεθώ ξανά σε Final Four"

Ο Γιάννης Μπουρούσης παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να βρεθεί ξανά στο Final Four μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκαθάρισε ότι η Λαμποράλ Κούτσα δεν πάει στο Βερολίνο για διακοπές (VIDEO).

Ο Γιάννης Μπουρούσης θυμήθηκε on camera την πρώτη συμμετοχή του σε Final Four, μίλησε για το κίνητρο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και εξήγησε ότι η Φενέρμπαχτσε θα έχει το άγχος στον ημιτελικό του Βερολίνου.

Ο 32χρονος σέντερ μίλησε στο κανάλι της Λαμποράλ Κούτσα στο Youtube για την επιστροφή του στην τελική φάση της διοργάνωσης: "Την πρώτη φορά που πήγα στο Final Four ήμουν 23-24 ετών. Είχες αυτή την αίσθηση ότι πας να παίξεις στο Final Four, απέναντι στους καλύτερους παίκτες. Δεν τα θυμάμαι όλα τόσο καλά, γιατί πέρασαν χρόνια. Έχω άγχος, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εκεί. Ύστερα από τέσσερις παρουσίες στο Final Four, τώρα έχω περισσότερη εμπειρία. Αφού νικήσαμε την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας μίλησα με τους συμπαίκτες μου. Όταν έφυγα από την Ρεάλ το καλοκαίρι πίστεψα ότι ίσως δεν θα βρεθώ ξανά στο Final Four. Όμως, όλα έγιναν τόσο καλά εκείνον το μήνα που ήθελα να πω στα παιδιά να μην σταματήσουμε, ότι πρέπει να έχουν πίστη και να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην αντίπαλο των Βάσκων στον ημιτελικό, τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, δεν ξέρω ακριβώς πόσα εκατομμύρια. Έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, τον κύριο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θέλουν να πάρουν την Euroleague. Εδώ και πολλά χρόνια ο κύριος Ομπράντοβιτς δεν έχει πάρει το τρόπαιο, οπότε πάει εκεί για να κερδίσει. Θέλουν να πάνε εκεί να νικήσουν. Εμείς πρέπει να πάμε στο Final Four και να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μην είμαστε φοβισμένοι. Δεν θέλω να πω ότι πάμε να το απολαύσουμε, γιατί αυτό παραπέμπει σε διακοπές. Πρέπει να πάμε εκεί χωρίς άγχος, να παίξουμε το παιχνίδι μας, να κάνουμε αυτά που πρέπει και ίσως πάρουμε τη νίκη".

Κατέληξε λέγοντας: "Δεν έχουμε στρες, η άλλη ομάδα το έχει. Οι συμπαίκτες μου έχουν εμπειρία από το Top 16 και τα πλέι οφ. Το έδειξαν αυτό. Πήγαμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και νικήσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, η οποία έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και 20.000 οπαδούς στο πλευρό της. Δείξαμε χαρακτήρα και νικήσαμε. Έχουμε πλέον την εμπειρία γι' αυτό το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ