EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Ήθελα να σας κάνω υπερήφανους!"

Μπουρούσης: "Ήθελα να σας κάνω υπερήφανους!"

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά τη Λαμποράλ Κούτσα και με μια συγκινητική επιστολή αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα και τους φίλους της Μπασκόνια (PHOTO).

Ο Γιάννης Μπουρούσης ολοκλήρωσε μια... εξωπραγματική σεζόν με τη Λαμποράλ Κούτσα, γεμάτη ρεκόρ και ατομικές διακρίσεις , πριν υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπειτα από πέντε χρόνια.

Ο διεθνής σέντερ αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα και τους φίλους της Μπασκόνια με μια συγκινητική επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Βάσκων.

"Βιτόρια και Λαμποράλ Κούτσα, πολλά ευχαριστώ για μια αξέχαστη χρονιά!

Θα ήθελα να αποχαιρετήσω όλους εσάς. Ένα σπουδαίο κλαμπ, ένα υπέροχο κοινό και μια πόλη του μπάσκετ που με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου από την πρώτη ημέρα που ήλθα εκεί! Ήταν μια αξέχαστη, μια απίθανη χρονιά και σας διαβεβαιώνω ότι θα είστε για πάντα στην καρδιά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Λαμποράλ Κούτσα για την προσπάθεια που έκανε για να με κρατήσει στη Βιτόρια όμως ένιωσα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για εμένα και την οικογένειά μου. Αν δεν πήγαινα στο ΝΒΑ, ήθελα να μείνω στο σπίτι. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μoυ εαυτό σε κάθε παιχνίδι της Μπασκόνια ώστε να σας κάνω υπερήφανους για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Αποχωρώ, όντας σίγουρος ότι το γνωρίζετε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ