EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Είμαι πιο ήρεμος φέτος"

Μπουρούσης: "Είμαι πιο ήρεμος φέτος"

Ο Γιάννης Μπουρούσης μιλώντας στην Euroleague, τόνισε πως φέτος νιώθει πιο ήρεμος, από την στιγμή που κατέκτησε πέρσι το τρόπαιο. "Είναι διασκεδαστικό να παίζεις με την Λαμποράλ", σχολίασε.

Ο Γιάννης Μπουρούσης κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης για πρώτη φορά στην καριέρα του πέρσι με την φανέλα της Ρεάλ, στο Final-Four της Μαδρίτης, και σε δηλώσεις του επεσήμανε πως πλέον νιώθει πιο ήρεμος. Παράλληλα, σχολίασε πως είναι διασκεδαστικό το να παίζει μπάσκετ με την φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα.

Μιλώντας στο μαγκαζίνο της Euroleague, σχολίασε πως: "Πλέον νιώθω πιο χαλαρός. Μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικού μπάσκετ, κέρδισα κάτι σημαντικό, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης και πλέον είμαι πιο ήρεμος. Δεν έχω να δείξω κάτι στους άλλους. μου αρέσει να παίζω για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου".

Για το αν απολαμβάνει φέτος να παίζει μπάσκετ με την Λαμποράλ: "Απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ για την Λαμποράλ Κούτσα. Είναι διασκεδαστικό. Για μένα δεν είναι τόσο εύκολο να τρέχω σαν τρελός πάνω κάτω. Δεν είναι λόγω της ηλικίας μου, αλλά του στυλ μπάσκετ που παίζω, καθώς είμαι περισσότερο low post παίκτης. Γι αυτό και παίζω τόσο καλά".

Για τις μάχες στα ριμπάουντ με τον Φελίπε Ρέγες και αν θα τον ξεπεράσει: "Ο Φελίπε είναι φίλος μου, αλλά θέλω να τον ξεπεράσω γιατί μου αρέσει να είμαι πρώτος στα ριμπάουντ. Δεν με νοιάζουν τόσο οι πόντοι, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι πρώτος στα ριμπάουντ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ