EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Δεν θα ξαναβρούμε σε τέτοια κατάσταση τον Παναθηναϊκό"

Μπουρούσης: "Δεν θα ξαναβρούμε σε τέτοια κατάσταση τον Παναθηναϊκό"

Ο Γιάννης Μπουρούσης απέφυγε τα "μεγάλα λόγια" μιλώντας μετά το τέλος του Game 1 των προημιτελικών της Euroleague, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ καλύτερος στον αγώνα που ακολουθεί, την Παρασκευή (15/4, 21:45).

Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο Final Four του Βερολίνου, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με σχετική άνεση στη Fernando Buesa Arena ( 84-68 ). Το τελικό +16 πάντως δεν χαλαρώνει τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε πως " πήραμε μια μεγάλη νίκη, κάναμε το 1-0 στη σειρά. Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός. Δεν θα είναι έτσι την Παρασκευή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε δυνατοί, να βγάλουμε ενέργεια, αν θέλουμε να κερδίσουμε ξανά. Σήμερα βάλαμε κάποια δύσκολα σουτ, τρέξαμε, βγάλαμε ενέργεια, αλλά δεν θα είναι έτσι και στο επόμενο παιχνίδι".

Σε ερώτηση που του έγινε για την εικόνα που έχει η Λαμποράλ Κούτσα κάθε φορά που παίζει στο γήπεδό της, σχολίασε πως " κάθε ομάδα όταν παίζει στο γήπεδό της έχει παραπάνω ενέργεια και διάθεση. Αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Στη Fernando Buesa Arena έχουμε περισσότερη ενέργεια και γι αυτό έχουμε χάσει μόνο μια φορά", ενώ κατέληξε λέγοντας: " Σημασία έχει να πάει η ομάδα στο Final Four. Ειδικά όπως στήθηκε η ομάδα. Είναι ένα όνειρο που είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί γιατί απέναντί μας έχουμε τον Παναθηναϊκό".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ