EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Δεν είναι... ιδιαίτερο το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης"

Μπουρούσης: "Δεν είναι... ιδιαίτερο το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Liga Endesa για το συναπάντημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1/4, 21:30), επισημαίνοντας τους... κινδύνους για τη Λαμποράλ Κούτσα, στο παιχνίδι που μπορεί να δώσει την πρόκριση στους Βάσκους.

Η Λαμποράλ Κούτσα δίνει τελικό πρόκρισης την Παρασκευή (1/4, 21:30) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στη Fernando Buesa Arena. Οι Βάσκοι υποδέχονται τους Πρωταθλητές Ευρώπης, κυνηγώντας τη νίκη που θα τους φέρει στα πλέι οφ της Euroleague,την ώρα που θα καταστήσουν εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή της "Βασίλισσας" για να πετύχει τον ίδιο στόχο στο φινάλε του Top 16.

Το πρόσωπο του αγώνα θα είναι -ποιος άλλος;- ο Γιάννης Μπουρούσης, που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του για τέταρτη φορά. Η παραφιλολογία γύρω από το γεγονός πως θα βρεθεί απέναντι στον Πάμπλο Λάσο είναι έντονη, αλλά ο ίδιος φρόντισε να κατεβάσει τους τόνους μιλώντας στην ιστοσελίδα της Liga Endesa, αφού " δεν είναι πιο ιδιαίτερο ή ξεχωριστό από τα άλλα παιχνίδια. Έχω παίξει ήδη τρεις φορές απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία".

Αναφορικά με το μαδριλένικο παρελθόν του, σχολίασε πως " πέρασα δύο χρόνια εκεί, ξέρω ότι οι παίκτες είναι πανέτοιμοι κάθε φορά που υπάρχει ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία", ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει σκληρά " όπως κάνουμε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, να τρέξουμε το γήπεδο και να μην αφήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρει ρυθμό".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ