EUROLEAGUE

Μπαρνιάνι: "Ήθελα να είμαι πρωταγωνιστής!"

Μπαρνιάνι: "Ήθελα να είμαι πρωταγωνιστής!"

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Λαμποράλ Κούτσα και εξήγησε ότι συμφώνησε με τους Βάσκους αφού ήθελε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρότζεκτ.

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι έχει να παίξει μπάσκετ από τον χειμώνα όταν έλυσε το συμβόλαιό του με τους Νετς ενώ η Λαμποράλ Κούτσα αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ιταλό να σώσει την υστεροφημία του, επιστρέφοντας στην Ευρώπη έπειτα από 10 χρόνια στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο.

Ο Ιταλός παρουσιάστηκε σήμερα από τη νέα ομάδα του και εξήγησε τους λόγους που συμφώνησε με τους Βάσκους.

"Ήθελα να συμμετάσχω σε ένα σημαντικό πρότζεκτ και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Μπασκόνια είναι μια ιστορική ομάδα, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Ευρώπη. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ και θα είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Κάθε στάση είναι σημαντικό στο πιο υψηλό μπασκετικό επίπεδο. Πρέπει να παίζεις κάθε χρόνο σαν να είναι η τελευταία σου χρονιά! Πέρσι, λοιπόν, η Μπασκόνια έκανε σούπερ σεζόν. Ο στόχος μας είναι να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο ή να βελτιωθούμε! Μπορώ να παίξω στο «4» ή το «5», δεν έχει καμία διαφορά για εμένα αν παίζω στη μια θέση ή την άλλη".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ