EUROLEAGUE

"Μέσα" ο Μπουρούσης με Ολυμπιακό

"Μέσα" ο Μπουρούσης με Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Μπουρούσης ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και θα βρίσκεται στη διάθεση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς για τον αποψινό (4/3, 21:45) αγώνα της Λαμποράλ Κούτσα με τον Ολυμπιακό.

Η Λαμποράλ Κούτσα δοκιμάζεται στο ΣΕΦ (4/3 21:45) από τον Ολυμπιακό, θέλοντας να πάρει την έβδομη νίκη της σε σύνολο εννιά αγώνων για το Top 16. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς χρειάζεται το "διπλό" για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague, την ώρα που οι "ερυθρόλευκοι" θα παλέψουν για τη νίκη προκειμένου να μείνουν "ζωντανοί" στο κυνήγι της πρόκρισης.

Τα θετικά μαντάτα για τον προπονητή της ισπανικής ομάδας ήρθαν το πρωί της Παρασκευής (4/3), λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Κι αυτό γιατί είδε τον Γιάννη Μπουρούση να προπονείται κανονικά τόσο χθες όσο και σήμερα, με αποτέλεσμα ο διεθνής σέντερ να δηλώνει "παρών" για τη δοκιμασία του ΣΕΦ. Έτσι, η Λαμποράλ Κούτσα θα έχει μόνο μία απουσία, αυτή του Τόρνικε Σενγκέλια, ο οποίος παραμένει εδώ και μερικές εβδομάδες στα "πιτς".

Εξάλλου, στο ξενοδοχείο της ισπανικής ομάδας βρέθηκε το πρωί ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, Κώστας Κώτσης, προκειμένου να συναντήσει και να μιλήσει με τον Γιάννη Μπουρούση.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ