EUROLEAGUE

Μαρτίνεθ: "Φαβορί για το Final Four ο Ολυμπιακός"

Μαρτίνεθ: "Φαβορί για το Final Four ο Ολυμπιακός"
BASKONIA BC

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ στάθηκε στην ποιότητα του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Μπασκόνια με τους Πειραιώτες (12/1, 21:30), ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Πρίντεζη.

Η Μπασκόνια στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (12/1, 21:30) και ο Πέδρο Μαρτίνεθ σημείωσε την δύσκολη αποστολή που έχει η ομάδα του απέναντι στους "ερυθρόλευκους".

"Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση και αυτό σημαίνει πως έχει δυνατούς παίκτες που παίζουν επιθετικά και δυνατά και χωρίς να φοβούνται τα φάουλ. Πολλές ομάδες δεν πέρασαν τους 70 πόντους απέναντι στον Ολυμπιακό", παρατήρησε αρχικά ο Καταλανός προπονητής των Βάσκων, οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Ο Ολυμπιακός επίσης έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague, όπως είναι ο Σπανούλης και ο Πριντέζης, οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν, αλλά και να δημιουργήσουν για τους συμπαίκτες τους. Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα, η οποία ξεκάθαρα είναι μία από τις βασικές υποψήφιες για να βρεθεί στο Final Four".

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ δεν έκρυψε πως είναι αισιόδοξος, αλλά για να καταφέρει η ομάδα του να επικρατήσει του Ολυμπιακού τόνισε πως "πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε με την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Πρέπει να είμαστε σταθεροί, να παίξουμε καλή άμυνα και να βγάλουμε αιφνιδιασμούς. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μεμονωμένα σε παίκτες, αλλά σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού. Πρέπει ως ομάδα να ανταποκριθούμε. Πιστεύω πως έχουμε μία καλή ομάδα και πως μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε. Είχαμε την ευκαιρία τις τελευταίες τρεις ημέρες να δουλέψουμε σε πράγματα που συνήθως δεν δουλεύουμε. Είμαι ικανοποιημένος με την δουλειά που κάναμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ