EUROLEAGUE

Μαρτίνεθ: "Ετσι νικήσαμε τον Ολυμπιακό"

Μαρτίνεθ: "Ετσι νικήσαμε τον Ολυμπιακό"

Η Μπασκόνια θριάμβευσε απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνεθ ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά φρόντισε να κρατήσει τους παίκτες του... προσγειωμένους.

Η Μπασκόνια έκανε... πάρτι απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνεθ κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του στην EuroLeague και στην Liga Endesa.

"Είναι πάντα καλό, όταν παίζουμε ομαδικά, κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα και παίζουμε καλή ομαδική άμυνα. Είμαι πολύ χαρούμενοι, ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα που μετά το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακός στα σουτ τριών πόντων και αυτό ήταν καλό για εμάς. Πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε πολύ καλά στο γήπεδο οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο πρόσφεραν πολλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά σε 48 ώρες έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. με την Τενερίφη) και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε χαρούμενοι για όλους τους παίκτες. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Κάποιες φορές κάποιος παίκτης θα παίξει περισσότερο και κάποιες άλλες, κάποιος άλλος θα αγωνιστεί περισσότερο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δουλεύουμε σκληρά και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι", είπε ο Καταλανός κόουτς των Βάσκων.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ