EUROLEAGUE

Κοζέρ: ''Η ευκαιρία μας με Ολυμπιακό''

Κοζέρ: ''Η ευκαιρία μας με Ολυμπιακό''

Η Λαμποράλ Κούτσα παραμένει χωρίς νίκη στην ισπανική λίγκα και ο Φαμπιέν Κοζέρ εξήγησε ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Βάσκους ώστε να κερδίσουν αυτοπεποίθηση.

Οι Βάσκοι του Μάριο Κρέσπι ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στην Euroleague κόντρα στη Νεπτούνας ωστόσο δεν έχουν κάνει ακόμη... ποδαρικό στην ACB.

Το καλεντάρι της Euroleague στέλνει τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (24/10, 21:30) και ο Φαμπιάν Κοζέρ παραδέχθηκε ότι οι Βάσκοι έχουν μπροστά τους μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Κατ΄αρχάς, ο Γάλλος γκαρντ κλήθηκε να σχολιάσει τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα που βρίσκουν τη Λαμποράλ Κούτσα στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης στην Liga Endesa, με ρεκόρ 0-3. ''Σε δυο περιπτώσεις, για την ακρίβεια κόντρα στη Μάλαγα και την Ανδόρα, δεν ξεκινήσαμε καλά. Παρ' όλα αυτά αποδείξαμε πως αν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι ακόμα κι αν είμαστε πίσω στο σκορ με 15 ή 20 πόντους! Τα πράγματα, βέβαια, είναι πολύ πιο δύσκολα στην Euroleague'' ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Λαμποράλ Κούτσα.

Εν συνεχεία ο Κοζέρ αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (24/10, 21:30) κι εξήγησε πως οι Βάσκοι δεν έχουν άλλη επιλογή, πέραν της νίκης. ''Πλέον οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι σημαντικό για τη Λαμποράλ Κούτσα το γεγονός ότι συνεχίζει με ψηλά το κεφάλι. Έχουμε μπροστά μας μπόλικη δουλειά όμως νομίζω ότι κόντρα στον Ολυμπιακό έχουμε την ευκαιρία μας ώστε να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να τα πάμε καλά''.

Όσον αφορά τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Λαμποράλ Κούτσα, ο Γάλλος ήταν ξεκάθαρος: 'Στην Euroleague και την ACB όλα κυλούν τόσο γρήγορα που δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για δικαιολογίες. Θέλουμε να κερδίσουμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ