EUROLEAGUE

Κοντά σε Βούγιασιτς

Κοντά σε Βούγιασιτς

Η Λαμποράλ Κούτσα αντιμετωπίζει απόψε (21:30) τον Ολυμπιακό, αλλά από αύριο μπορεί να έχει έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ της.

Από τη στιγμή που η... μπογιά του δεν περνάει πλέον στο ΝΒΑ, ο Σάσα Βούγιασιτς ήταν υποχρεωμένος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ευρώπη. Ο Σλοβένος γκαρντ δεν κατάφερε να κερδίσει ένα συμβόλαιο στους Λος Άντζελες Κλίπερς, με αποτέλεσμα να ρίξει γέφυρες επιστροφής στη "γηραιά ήπειρο". Με τη Λαμποράλ Κούτσα να κινείται άμεσα για την απόκτησή του.

Ο άλλοτε παίκτης της Αναντολού Εφές (σ.σ.: αποχώρησε από τους Τούρκους πέρσι το καλοκαίρι) δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον "μαγικό κόσμο", αγωνιζόμενος στους "Κλιπς", αλλά δεν έπεισε πως μπορεί να προσφέρει λύσεις. Εδώ και μία τετραετία άλλωστε δείχνει πως έχει χάσει μέρος της λάμψης που τον έκανε σχεδόν... απαραίτητο στους Λος Άντζελες Λέικερς από το 2004 έως το 2010.

Γι αυτό ο Μάρκο Κρέσπι εισηγήθηκε την απόκτησή του. Με δεδομένα τα αγωνιστικά προβλήματα των Βάσκων, ειδικά στην περιφέρεια, ο Ιταλός προπονητής αναζητούσε έναν παίκτη προκειμένου για την αντικατάσταση του Ορλάντο Τζόνσον (σ.σ.: οι... κακές γλώσσες στην Ισπανία λένε πως βρίσκεται υπ' ατμόν). Με τον Σάσα Βούγιασιτς να είναι η πλέον ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Έτσι, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, όπως αποκαλύπτει το Blic Sport, με τη συμφωνία να είναι προ των πυλών.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ