EUROLEAGUE

Η μεγάλη ευκαιρία του Βούγιασιτς

Η μεγάλη ευκαιρία του Βούγιασιτς

Η Λαμποράλ Κούτσα (εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού, στον Δ' όμιλο) παρουσίασε τον Σάσα Βούγιασιτς, ο οποίος εξήγησε πως... λατρεύει την ένταση του κόουτς Μάρκο Κρέσπι και τη φιλοσοφία των Βάσκων.

Ο Σάσα Βούγιασιτς επιστρέφει στην Euroleague, μετά το 2013, όταν έληξε το συμβόλαιο του με την Εφές Αναντλού. Την περσινή σεζόν ήταν στους Clippers και την ιταλική Venezia. Σε πέντε ματς, είχε 11π., 4 ριμπ. και 2.4 ασίστ, ανά αγώνα.

Η Super BasketBall αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε θα είναι μαζί σας με όλο το τρίτο ημίχρονο και ανάλυση της αναμέτρησης. Παρουσιάζουν οι Μάνος Μίχαλος, Στέφανος Τριαντάφυλλος. Μαζί τους οι Γιάννης Φιλέρης, Τάσος Μαγουλάς, Νίκη Μπάκουλη, Παντελής Διαμαντόπουλος και Γιάννης Ντεντόπουλος.

Πλέον θα φοράει τη φανέλα της Λαμποράλ ως το τέλος της σεζόν 2014-15 κι εξήγησε πως η πρόταση των Βάσκων ήταν, ακριβώς, η μεγάλη ευκαιρία που περίμενε.

''Νιώθω πολύ όμορφα που βρίσκομαι εδώ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για τις επιτυχίες της Λαμποράλ Κούτσα τα προηγούμενα χρόνια. Έχω μεγάλη όρεξη για να πετύχω τους στόχους μου! Προπονήθηκα πολύ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και η αλήθεια είναι ότι περίμενα τη μεγάλη ευκαιρία. Η ευκαιρία, λοιπόν, ήλθε. Νομίζω πως η πρόταση της Μπασκόνια ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Μου αρέσει πολύ η... ένταση που βγάζει ο κόουτς Μάρκο Κρέσπι και, γενικώς, η φιλοσοφία της Λαμποράλ Κούτσα που στηρίζεται στη γνώση και τη βελτίωση'' ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την παρουσίασή του από τους Βάσκους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ