EUROLEAGUE

Η Μπασκόνια πήρε παίκτη που είναι ψηλότερος από τον Μαριάνοβιτς!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ακόμη ένα (πολύ) μεγάλο κορμί προσέθεσε στο δυναμικό της η Μπασκόνια, με τον Γιουσουφά Φολ να υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ.

Τρία πολύ μεγάλα κορμιά θα έχει η Μπασκόνια στο "5" την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Πέδρο Μαρτίνεθ να επιλέγει τον Γιουσουφά Φολ για την ενίσχυση της ρακέτας του. Ο 23χρονος σέντερ από τη Σενεγάλη υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και δεν είναι απλά ψηλός. Είναι... τεράστιος αφού βλέπει τον κόσμο από τα 223 εκατοστά, σύμφωνα με την κάρτα του στην EuroLeague.

Κάτι που σημαίνει πως είναι ψηλότερος (έστω για ένα πόντο) από τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, το... τέρας που κυριάρχησε στην EuroLeague με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα πριν κάνει το βήμα για το ΝΒΑ. Ο θηριώδης σέντερ είχε φέτος 10.2 πόντους και 6.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τη φανέλα της Λε Μαν, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στη Γαλλία.

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ στράφηκε σε εκείνον δεδομένου ότι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, την ώρα που στη θέση "5" η Μπασκόνια θα μοιάζει απροσπέλαστη. Βλέπετε, στο ρόστερ της έχει ακόμη τον Βενσάν Πουαριέ (2.13) και τον Ιλιμάνε Ντιόπ (2μ11), με τον Γιοχάνες Βόιτμαν (2μ14) να είναι εκείνος που θα δίνει ανάσες στον Τόρνικε Σενγκέλια για τρίτη διαδοχική σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ