EUROLEAGUE

Η Μπασκόνια "έκοψε" τον Ντέλας

Ο Κροάτης φόργουορντ/σέντερ, Μάριο Ντέλας, δοκιμάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες από την Μπασκόνια, αλλά οι Βάσκοι τον "έκοψαν", γεγονός το οποίο και το γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μάριο Ντέλας δοκιμαζόταν από την ομάδα της Μπασκόνια, προσπαθώντας να ικανοποιήσει τους ανθρώπους του συλλόγου, ώστε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των "Βάσκων".

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε και η ομάδα του Σίτο Αλόνσο αποφάσισε να τον "κόψει". Πλέον, ο Κροάτης φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ομπραντόριο (2013-2014), Τσεντεβίτα (2014-2015) και Κάλεβ (2016), είναι και πάλι ελεύθερος.

Η Μπασκόνια, πάντως, θέλησε να τον ευχαριστήσει για την μικρή συνεργασία τους και έβγαλε σχετική ανακοίνωση λέγοντας τα εξής: "Τελείωσε η προετοιμασία του Μάριο Ντέλας με την Μπασκόνια. Ο Κροάτης πάουερ φόργουορντ, που ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα κατά της διάρκεια της προετοιμασίας, έφυγε σήμερα. Ο σύλλογος θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στο μέλλον του, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ