EUROLEAGUE

Η Λαμποράλ ανακοίνωσε Μπαρνιάνι και έπεσε το σάιτ της!

Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε το "μπαμ" του καλοκαιριού, ανακοινώνοντας επίσημα την απόκτηση του Ιταλού φόργουορντ/σέντερ, Αντρέα Μπαρνιάνι για τα επόμενα δύο χρόνια. Από την επισκεψιμότητα έπεσε το σάιτ των Βάσκων.

Σε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις της σεζόν προχώρησε η Λαμποράλ Κούτσα, καθώς οι Βάσκοι ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του 31χρονου Ιταλού φόργουορντ/σέντερ, Αντρέα Μπαρνιάνι, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παροξυσμός στις τάξεις των φιλάθλων της Λαμποράλ Κούτσα, με αποτέλεσμα να πέσει το σάιτ των Βάσκων για ορισμένα λεπτά από την υψηλή επισκεψιμότητα. Ο Αντρέα Μπαρνιάνι θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός διεθνής φόργουορντ/σέντερ (2.13) επιστρέψει στην Ευρώπη ώστε να παίξει μπάσκετ ύστερα από 10 χρόνια, όταν και ήταν παίκτης της Μπενετόν Τρεβίζο. Ακολούθως πήγε στο ΝΒΑ, έχοντας επιλεγεί στο νούμερο "1" του Draft (ο πρώτος και μοναδικός Ευρωπαίος που το έχει καταφέρει) από τους Τορόντο Ράπτορς. Εκεί έμεινε για επτά χρόνια (2006-2013), συνεχίζοντας την καριέρα του σε Νικς (2013-2015) και Νετς (2015-2016).

Στην σεζόν 2014-2015 στο ΝΒΑ, αγωνιζόμενος στους Νιου Γιορκ Νικς, είχε μέσο όρο 14.8 πόντους και 4.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Κορυφαία του χρονιά εκείνη του 2010-2011 στο Τορόντο, καθώς με τους Ράπτορς ολοκλήρωσε την σεζόν έχοντας 21.4 πόντους και 5.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ