EUROLEAGUE

Η Λαμποράλ Κούτσα έγινε ξανά σκέτο Μπασκόνια

Σκέτο Μπασκόνια θα λέγεται η ομάδα της Βιτόρια την ερχόμενη σεζόν, καθώς η Λαμποράλ Κούτσα, που ήταν ο βασικός χορηγός, αποχώρησε από τον σύλλογο. Το κλαμπ ευχαρίστησε την εταιρεία για την συνεργασία.

Ύστερα από μία γεμάτη επταετία, η Λαμποράλ Κούτσα αποχώρησε από την ομάδα της Μπασκόνια, καθώς ήταν επί σειρά σεζόν ο βασικός χορηγός του συλλόγου στο μπάσκετ.

Η Μπασκόνια, λοιπόν, θα κρατήσει το... μητρικό της όνομα και από την νέα σεζόν θα την αποκαλούμε σκέτο Baskonia. O σύλλογος ευχαρίστησε την εταιρεία για την επί σειρά ετών χορηγική τους συνεργασίας, λέγοντας τα εξής: "Η συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών χαρακτηρίστηκε από αρμονία στην ανάπτυξη τους. Η ισορροπία ήταν τέλεια. Ο σύλλογος επωφελήθηκε οικονομικά και συνδυάστηκε με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Η Λαμποράλ Κούτσα θα συνεχίσει τη διαφημιστική ενίσχυση του κλαμπ για ακόμα δύο σεζόν, αλλά από διαφορετικό πόστο. Η Σάσκι Μπασκόνια εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες στην εταιρία που πίστεψε στο έργο της ομάδας και παρέμεινε πιστή όλα αυτά τα χρόνια”.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ