EUROLEAGUE

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χάνγκα

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χάνγκα

Ο Άνταμ Χάνγκα ήταν ο μεγάλος άτυχος της νίκης της Λαμποράλ Κούτσα επί του Παναθηναϊκού (84-68) στο Game 1 των playoffs της Euroleague, αφού αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο στα τέλη της τρίτης περιόδου. Ποιο το αποτέλεσμα της μαγνητικής.

Η παρουσία του Άνταμ Χάνγκα στον δεύτερο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (15/4, 21:45) είναι το βασικό ζητούμενο για τη Λαμποράλ Κούτσα, η οποία έχει ήδη χάσει τους Φαμπιάν Κοζέρ και Τορνίκε Σενγκέλια. Ο Ούγγρος φόργουορντ αποχώρησε τραυματίας από τη Fernando Buesa Arena στα τέλη της τρίτης περιόδου του Game 1 των playoffs, με τους φόβους όλων στην ισπανική ομάδα να έχουν να κάνουν με πιθανή θλάση στον οπίσθιο μηριαίο δικέφαλο.

Ο εκ των κορυφαίων της Λαμποράλ Κούτσα στη νίκη επί του "τριφυλλιού" υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/4) σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι δεν είναι τόσο σοβαρό. Ήτοι έχει αποφύγει τη θλάση, δίχως όμως να είναι ακόμη ξεκάθαρο κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του την παρούσα φάση, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να τον ξεκουράσει προκειμένου να μην ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή που θα τον θέσει αυτόματα νοκ άουτ από τα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs.

Έτσι, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τόσο πριν την απογευματινή προπόνηση της Λαμποράλ Κούτσα, όσο και το πρωί της Παρασκευής (15/4), για να αποφασίσει εν συνεχεία ο Κροάτης προπονητής πως θα διαχειριστεί την υπόθεση.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ