EUROLEAGUE

Επίσημο: Συνεχίζει στην Μπασκόνια ο Χάνγκα

Επίσημο: Συνεχίζει στην Μπασκόνια ο Χάνγκα

Τη φανέλα της Μπασκόνια για τρία ακόμη χρόνια θα φοράει ο Άνταμ Χάνγκα, όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος. Πλέον, όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά την ομάδα του.

Μετά το σοκ της αποχώρησης του Σέιν Λάρκιν για το ΝΒΑ και τους Boston Celtics , οι άνθρωποι της Μπασκόνια ευελπιστούσαν πως δεν θα χαλάσει στο "παρά πέντε" η δουλειά με τον Άνταμ Χάνγκα. Η δική του ιστορία είχε happy end, με την ισπανική ομάδα να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον παίκτη για τρία ακόμη χρόνια.

Από την στιγμή που ισοφάρισε την "τρελή" προσφορά της Μπαρτσελόνα προς τον 28χρονο φόργουορντ , που φτάνει στα 7.500.000 ευρώ για τρία χρόνια, η Μπασκόνια καλούνταν να υπογράψει το συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον παίκτη εντός μίας εβδομάδας. Όπως κι έγινε, με τις ανακοινώσεις να βάζουν τέλος στην όποια παραφιλολογία.

Έτσι, είτε η Μπαρτσελόνα είτε κάποια άλλη ομάδα θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της, θα πρέπει πρώτα να περάσει από τον Χοσεάν Κερεχέτα, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του για να αφήσει τον παίκτη να τραβήξει για άλλες πολιτείες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ