EUROLEAGUE

Επίσημο: Ο Πριτζιόνι στην Μπασκόνια!

Επίσημο: Ο Πριτζιόνι στην Μπασκόνια!
2008 EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι επέστρεψε στη Βιτόρια, για να φορέσει τη φανέλα της Μπασκόνια, με την οποία έκανε όργια την προηγούμενη δεκαετία στην EuroLeague.

Η επιθυμία του Πάμπλο Πριτζιόνι πήρε "σάρκα και οστά". Ο 39χρονος πλεϊμέικερ είχε δηλώσει πως εφόσον επιστρέψει στη Liga Endesa θα το κάνει μόνο για την Μπασκόνια , κάτι που υλοποιήθηκε! Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/12) την απόκτησή του μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αποκτώντας μια ακόμη λύση πρώτης γραμμής για την περιφέρειά της.

Μετά από μια τετραετία στο ΝΒΑ, όπου φόρεσε τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς (2012-'15), των Χιούστον Ρόκετς (2015) και τον Λος Άντζελες Κλίπερς (2015-'16), πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Ευρώπη για να ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του. Στη Βιτόρια θα συναντήσει πολλά γνώριμα πρόσωπα, αφού αγωνίστηκε εκεί για μια εφταετία (2003-'09 και 2011-'12) με ένα ενδιάμεσο πέρασμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2009-'11).

Ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας που "έχτισε" ο Χοσεάν Κερεχέτα την περασμένη δεκαετία, έχοντας στο πλευρό του παίκτες όπως ο Λουίς Σκόλα και ο Τιάγκο Σπλίτερ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ισπανικής ομάδας μπορεί να αγωνιστεί άμεσα στην EuroLeague, ήτοι από το παιχνίδι της Παρασκευής (9/12, 22:00) με την Νταρουσάφακα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ