EUROLEAGUE

Ελεύθερος από τη Μπασκόνια ο Κούνεϊ

Ελεύθερος από τη Μπασκόνια ο Κούνεϊ

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε ότι έλυσε το συμβόλαιο του Τρέβορ Κούνεϊ. Ο Αμερικανός είναι ο δεύτερος παίκτης που άφησαν ελεύθερο οι Βάσκοι την τελευταία εβδομάδα.

Πριν μερικές ημέρες η Μπασκόνια ανακοίνωσε ότι δεν θα διατηρήσει στις τάξεις της τον Τζος Ακόνιον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του μηνιαίου συμβολαίου που είχε υπογράψει. Τώρα σειρά πήρε ο Τρέβορ Κούνεϊ.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υπογράψει δίμηνο συμβόλαιο με τους Βάσκους τον Σεπτέμβριο προκειμένου να καλύψει τα κενά που είχαν προκύψει από τους τραυματισμούς βασικών παικτών και κυρίως του Ρόντρικ Μπουμπουά. Λίγο πριν κλείσει δύο μήνες στην ομάδα ωστόσο - και με τον Μπουμπουά να έχει επιστρέψει στην δράση - οι Βάσκοι αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιό του, αφού μετά και την έλευση του Τσέις Μπάντιντζερ δεν χωρούσε στο ρόστερ.

Ο Κούνεϊ αγωνίστηκε σε 4 αγώνες Πρωταθλήματος με τη Μπασκόνια, έχοντας μόλις 2 πόντους, 0.3 ριμπάουντ και 0.3 ασίστ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής μόνο σε έναν αγώνα στην EuroLeague, μη καταφέρνοντας να σκοράρει.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ