EUROLEAGUE

Εκπληκτικό ντεμπούτο για τον Σέιν Λάρκιν!

Εκπληκτικό ντεμπούτο για τον Σέιν Λάρκιν!

Ιστορική επίδοση από τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ της Μπασκόνια, στην πρεμιέρα της ομάδας στο ισπανικό πρωτάθλημα! Διαβάστε τι έκανε.

Η πρεμιέρα της Μπασκόνια στη Liga Endesa εξελίχθηκε σε περίπατο επί της Rio Natura Monbus Ομπραντόιρο (76-92), με τον Σέιν Λάρκιν να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και αυτός με την καλύτερη αξιολόγηση.

Ο 24χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια επίδοση που δεν έχει γράψει κανείς άλλος στην ιστορία της ισπανικής λίγκας. Σε 26 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα σκόραρε 19 πόντους με 4/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 2/3 βολές, κατέβασε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ και συγκέντρωσε 24 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης! Κανείς δεν είχε γράψει τον αριθμό 19/6/8 στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Liga Endesa...

Ο Τόκο Σενγκέλια (19 π., 4 ριμπ.), ο Τάντας Σεντεκέρσκις (12 π., 5 ριμπ.) και ο Γιάκα Μπλάζιτς (11 π.) ήταν οι τρεις που ακολούθησαν σε απόδοση, με τον Αντρέα Μπαρνιάνι να μένει χαμηλά με 7 πόντους (3/7 σουτ) και 3 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής. Κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο Σαντιάγο Γιούστα με 18 πόντους, ενώ άλλους 17 πρόσθεσε ο Ρόσκο Άλλεν.

Άτυχος της ημέρας ήταν ο Αλμπέρτο Κορμπάτσο που ανήμερα των γενεθλίων του, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ