EUROLEAGUE

Δύσκολα η Μπασκόνια

Δύσκολα η Μπασκόνια

Η Μπασκόνια τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Μανρέσα αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη με 82-69 χάρη στον οίστρο του Γιάκα Μπλάζιτς.

Η κούραση είναι δεδομένη στη Μπασκόνια, απόρροια και των πολλών τραυματισμών που έχει ως αποτέλεσμα να πιέζονται οι εναπομείναντες παίκτες της, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Βάσκους να πανηγυρίσουν ακόμα μία νίκη στην ACB.

"Θύμα" της ομάδας του Σίτο Αλόνσο ήταν η μαχητική Μανρέσα, την οποία η Μπασκόνια - που πριν την έναρξη του αγώνα ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει το μηνιαίο συμβόλαιο του Τζος Ακόνιον το οποίο έληξε - υπέταξε με 82-69, με τη νίκη πάντως να έρχεται πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού κάποια στιγμή το σκορ στην τέταρτη περίοδο ήταν 62-61. Δύο μαζεμένα τρίποντα από Γιόχαν Βόιτμαν και Άνταμ Χάνγκα όμως επανέφεραν την τάξη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στη νίκη και να κρατάνε την επαφή τους με την κορυφή, αφού πλέον έχουν ρεκόρ 5-2.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γιάκα Μπλάζιτς με 17 πόντους, με τον Χανγκά να προσθέτει 14 πόντους και τον Σενγκέλια 13 πόντους, ενώ στο ντεμπούτο του στην ACB o Τσέις Μπαντιντζερ είχε 3 πόντους και 5 ριμπάουντ. Για τη Μανρέσα, ο Σκοτ Σαγκς είχε 17 πόντους και ο Αλεξάνταρ Τσβέτκοβιτς 14 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ