EUROLEAGUE

Δείτε τι έκαναν οι Βάσκοι στα βουνά

Δείτε τι έκαναν οι Βάσκοι στα βουνά

Με video διάρκειας 3.51'', η Λαμποράλ Κούτσα δείχνει στον κόσμο πώς δούλεψει στα βουνά της Καταλονίας, με τον Μάρκο Κρέσπι να εξηγεί πως οι παίκτες του είναι εξαιρετικοί μαθητές. Οι Βάσκοι αναχώρησαν σήμερα (17/9) για τη Νότια Αμερική.

Πριν επιβιβαστούν οι Βάσκοι σε πτήση για τη Νότια Αμερική, όπου θα απασχοληθούν με το Euro-American Tour (πρόγραμμα φιλικών προετοιμασίας που "τρέχει" η Euroleague, σε συνεργασία με άλλες διοργανώτριες αρχές), η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας "ανέβασε" video με τη δουλειά που έγινε στα βουνά της Καταλονίας.

Κατ' αρχάς να σας πούμε ότι η Λαμποράλ Κούτσα θα παίξει με την Aguada, στο Μοντεβιδέο και με την Penarol στο Μar de Plata. Πάμε όμως, τώρα και στο τι είχε να πει ο Μάρκο Κρέσπι πριν την πτήση και μετά τα τρία πρώτα φιλικά προετοιμασίας. " Η άμυνα μας έκρινε τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ, μαζί και το γεγονός ότι ο κάθε παίκτης είχε το ρόλο του. Έχουμε αρχίσει να παίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε να παρουσιάσουμε φέτος και θα είναι γρήγορο, με καλή κυκλοφορία ώστε να έχουμε τα ελεύθερα σουτ. Όλα τα παιδιά νιώθουν άνετα με αυτό το στιλ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ