EUROLEAGUE

Colpo grosso από Μπασκόνια: Κράτησε τον Λάρκιν!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία, η Μπασκόνια ισοφάρισε την πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Σέιν Λάρκιν, κρατώντας τον (προς το παρόν) στη Βιτόρια! Τι σημαίνει αυτή η κίνηση.

Η Μπασκόνια δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα για τα περιουσιακά της στοιχεία! Μετά τον Άνταμ Χάνγκα , η βασκική ομάδα ισοφάρισε την πρόταση που κατέθεσε η Μπαρτσελόνα (και) στον Σέιν Λάρκιν, κρατώντας τον στη Fernando Buesa Arena!

Οι "μπλαουγκράνα" είχαν καταθέσει πολύ υψηλή προσφορά στον 25χρονο πλεϊμέικερ, προσδοκώντας σε θετική έκβαση των πραγμάτων, διαβλέποντας πως είναι πολύ δύσκολο να "ματσαριστεί" η προσφορά τους από την ομάδα του Πάμπλο Πριτζιόνι. Στην πράξη όμως, ο Χοσεάν Κερεχέτα δεν έδειξε να προβληματίζεται από τα πολλά μηδενικά στο συμβόλαιό του, κρατώντας τον στη Βιτόρια -μέχρι νεωτέρας.

Πλέον αυτό που μένει να κάνει είναι να υπογράψει τον παίκτη μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες, προκειμένου να ολοκληρώσει την ολική ανατροπή σκηνικού -όπως έγινε (και) με τον Άνταμ Χάνγκα. Αυτό βέβαια σημαίνει πως κι ο ίδιος ο παίκτης θα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπασκόνια, κάτι που οικονομικά πάντως τον συμφέρει αφού η εφορία στη Βιτόρια είναι πολύ χαμηλότερη από αυτήν στη Βαρκελώνη.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί, με την προϋπόθεση αυτή να μην βρίσκεται στην Ισπανία. Αν τώρα, υπογράψει το συμβόλαιό του, τότε η Μπασκόνια μπορεί ακολούθως να διαπραγματευτεί από μηδενική βάση με την Μπαρτσελόνα για να τον πουλήσει -κι ως εκ τούτου, ο παίκτης να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ