EUROLEAGUE

Αποχαιρέτησε τον Χάνγκα η Μπασκόνια

Αποχαιρέτησε τον Χάνγκα η Μπασκόνια

Παίκτης της Μπαρτσελόνα και επίσημα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (21/8) ο Άνταμ Χάνγκα, καθώς η πρώην πλέον ομάδα του ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στους Καταλανούς.

Το μεγάλο σίριαλ του καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 21 Αυγούστου, καθώς η Μπασκόνια ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη Μπαρτσελόνα για την πώληση του Άνταμ Χάνγκα στους Καταλανούς.

Ο 28χρονος φόργουορντ έπαιξε τρεις σεζόν στους Βάσκους, προέρχεται από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του (10.5 πόντοι με 67% στις βολές, 53% στα δίποντα και 34% στα τρίποντα, 4.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 28 λεπτά συμμετοχής σε 33 αγώνες) και τώρα θα πάρει τη θέση του βασικού σμολ φόργουορντ στους Καταλανούς που είχαν συμφωνήσει μαζί του, πριν η Μπασκόνια ισοφαρίσει την πρόταση και τον κρατήσει στο δυναμικό της μέχρι να αποφασίσει τελικά να τον πουλήσει στη Μπαρτσελόνα.

" Ευχαριστούμε τον Άνταμ Χάνγκα για τη δουλειά και την πειθαρχία που έδειξε στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας" αναφέρει η ανακοίνωση της Μπασκόνια.Λίγη ώρα μετά, ήρθε και η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, στην οποία ο Χάνγκα θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Σίτο Αλόνσο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ