EUROLEAGUE

Αποσύρει την φανέλα του Πριτζιόνι η Μπασκόνια

Αποσύρει την φανέλα του Πριτζιόνι η Μπασκόνια

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε ότι στον αγώνα με τη Μπιλμπάο για το Πρωτάθλημα θα τιμήσει τον - αποσυρθέντα από την ενεργό δράση - Πάμπλο Πριτζιόνι για την προσφορά του στην ομάδα αποσύροντας την φανέλα του

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών , προκαλώντας συγκίνηση σε όλους. Και όπως φαίνεται η Μπασκόνια δεν σκοπεύει να μείνει απλώς σε μία... ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Όπως έγινε γνωστό από την ίδια την ομάδα, έχουν ήδη προγραμματιστεί πολλές εκπλήξεις ενόψει του αυριανού (15/1) αγώνα με τη Μπιλμπάο για το Πρωτάθλημα, προκειμένου να τιμηθεί ο Αργεντινός γκαρντ για την προσφορά του. Το σημαντικότερο από όλα βέβαια είναι ότι πριν την έναρξη του αγώνα θα αποσυρθεί η φανέλα με το Νο5 που φορούσε, προκειμένου όπως αναφέρεται να θυμούνται πάντα οι φίλαθλοι την προσφορά του!

Θα υπάρξουν βέβαια και άλλα όμορφα πράγματα, όπως ένα ξεχωριστό βίντεο και δώρα που θα δοθούν στον Αργεντινό, σε μία προσπάθεια της Μπασκόνια να τον τιμήσει όσο καλύτερα μπορεί για την προσφορά του στην ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ