EUROLEAGUE

Από την αμφισβήτηση, στην αποθέωση

Από την αμφισβήτηση, στην αποθέωση

Ο Ντάβις Μπέρτανς ήταν εξαιρετικός απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, κερδίζοντας ακόμα περισσότερους πόντους εκτίμησης από τον Ίμπον Ναβάρο και τους συνεργάτες του.

Η Λαμποράλ Κούτσα ήταν καταιγιστική απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Οι Βάσκοι διέλυσαν του πρωταθλητές Ιταλίας με 102-83 , φτάνοντας τις 2 νίκες στο Top 16, μετά το πέρας 5 αγώνων. Σημαντικό μερίδιο στην επικράτηση των γηπεδούχων είχε ο Ντάβις Μπέρτανς.

Ο Λετονός ήταν εντυπωσιακός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως στο πρώτο πεντάλεπτο πέτυχε 14 πόντους, για να "φορτώσει" το ιταλικό καλάθι με 19 πόντους (2/2 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 3/3 βολές). Όσους και η τελική διαφορά του αγώνα!

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και απέναντι στην Μπαρτσελόνα την περασμένη Κυριακή. Για ένα ακόμα παιχνίδι οι Βάσκοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, παίρνοντας τη νίκη με 103-94. Ο πρώην παίκτης της Παρτίζαν σταμάτησε στους 19 πόντους, εκ νέου, με 5/5 τρίποντα, πετυχαίνοντας 13 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο.

Αυτές οι εμφανίσεις ήρθαν σε κρίσιμο σημείο για την πορεία του 22άχρονου φόργουορντ. Οι άνθρωποι των Βάσκων δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι από την μέχρι ώρας παρουσία του σε Liga Endesa και Euroleague, με την αμφισβήτηση να κάνει την εμφάνισή της. Τις τελευταίες μέρες, όμως, όλα άλλαξαν και πλέον ο Λετονός μπορεί να υπολογίζεται ως ένας από τους παίκτες-"κλειδιά" του συνόλου!

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ