EUROLEAGUE

"Αντίο" σε Μπλάζιτς και Λουζ η Μπασκόνια

"Αντίο" σε Μπλάζιτς και Λουζ η Μπασκόνια

Η Μπασκόνια δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάποια μεταγραφή, αντίθετα συνεχίζει να "αδειάζει" το ρόστερ της με τον Γιάκα Μπλάζιτς και τον Ράφα Λουζ να ενημερώνονται πως δεν θα συνεχίσουν στην ισπανική ομάδα την ερχόμενη σεζόν.

Με πολύ διαφορετική εικόνα θα παρουσιαστεί η Μπασκόνια την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού η πρόσληψη του Πάμπλο Πριτζιόνι συμπίπτει με την απόφαση του Χοσεάν Κερεχέτα να αλλάξει άρδην η σύνθεση της ομάδας.

Την στιγμή λοιπόν που βασικά στελέχη της ομάδας αποχωρούν το ένα μετά το άλλο, τη Δευτέρα (3/7) η Μπασκόνια ανακοίνωσε πως δύο ακόμη παίκτες (ρολίστες βέβαια) δεν θα συνεχίσουν στη Fernando Buesa Arena την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον Γιάκα Μπλάζιτς (φωτό) και τον Ράφα Λουζ, οι οποίοι είναι ελεύθεροι πλέον να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην περίπτωση του δεύτερου βέβαια, τα δεδομένα είναι αρκετά πιο περίπλοκα καθώς ο παίκτης τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος του έτους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ