EUROLEAGUE

Άνταμς: "Ξέρουμε πως κάποια σφυρίγματα δεν θα δοθούν στο ΣΕΦ"

Άνταμς: "Ξέρουμε πως κάποια σφυρίγματα δεν θα δοθούν στο ΣΕΦ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάριους Άνταμς μίλησε για την επικείμενη μονομαχία της Λαμποράλ Κούτσα με τον Ολυμπιακό (4/3, 21:45) σχολιάζοντας την άμυνα των "ερυθρολεύκων" και τα σφυρίγματα των διαιτητών.

Καβάλα στ' άλογο θα έρθει στη χώρα μας η Λαμποράλ Κούτσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (4/3, 21:45). Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν ξέρει ακόμα αν θα έχει στη σύνθεσή της τον Γιάννη Μπουρούση , αφού ο διεθνής σέντερ ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς. Γι αυτό τον λόγο άλλωστε έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Κυριακής (28/2) με την Εστουδιάντες.

Τρεις ημέρες πριν τη μονομαχία με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Ντάριους Άνταμς μίλησε για το παιχνίδι του ΣΕΦ κάνοντας ειδική μνεία στις αποφάσεις των διαιτητών. Ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε πως "ο Ολυμπιακός παίζει δυνατά, είναι σκληρή ομάδα", για να εξηγήσει ότι "πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιδράσουμε στο δυναμικό τους παιχνίδι στην άμυνα γιατί κάποια σφυρίγματα δεν θα δοθούν. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να αντεπεξέλθουμε, να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο και να είμαστε επιθετικοί στις δύο πλευρές του παρκέ".

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος από τη Λαμποράλ Κούτσα σχολιάζει τη στάση των διαιτητών απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού, αφού το ίδιο είχε κάνει ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς πριν τον αγώνα του α' γύρου του Top 16, λέγοντας πως " οι διαιτητές προσαρμόζονται στην άμυνα του Ολυμπιακού".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ