EUROLEAGUE

Άνταμς: "Έβλεπα το καλάθι σαν... Ωκεανό"

Άνταμς: "Έβλεπα το καλάθι σαν... Ωκεανό"

Ο Ντάριους Άνταμς μίλησε για το μεσημέρι που... σεληνιάστηκε κόντρα στη Φουενλαμπράδα, με τους 41 πόντους που σημείωσε, ενώ απάντησε στην ερώτηση σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει το καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Αφού "σκότωσε" τα όνειρα του Παναθηναϊκού για πρόκριση στο Final Four, στη συνέχεια σημείωσε 41 κόντρα στη Φουενλαμπράδα, ολοκληρώνοντας τη νικηφόρα αναμέτρηση (108-97) με 12/15 δίποντα, 4/11 τρίποντα και 5/6 βολές . Πλέον προετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού του Βερολίνου, εκεί όπου θα τον... περιμένει η Φενέρμπαχτσε.

Πριν από αυτό όμως, μίλησε για την εντυπωσιακή προχθεσινή του (24/4) σχολιάζοντας πως " ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση αναμφισβήτητα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική μου καριέρα που σκοράρω τόσο πολύ, αλλά στο κολέγιο είχε βάλει ξανά 41 πόντους", για να προσθέσει: " Ήταν τρελό. Τα παιδιά μού έδιναν την μπάλα και έβαζα τα σουτ. Ένιωθα καλά, ήμουν ελεύθερος. Έβλεπα το αντίπαλο καλάθι σαν... Ωκεανό".

Για την εξαιρετική πορεία της Λαμποράλ Κούτσα τον τελευταίο μήνα είπε ότι " θέλεις να κλείσεις τη χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα, με νίκες και επιτυχίες. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε όλοι στη Λαμποράλ Κούτσα, δίχως όμως να πηγαίνουμε μακριά. Θέλω να είμαι ηγέτης για την ομάδα μου", πριν σχολιάσει την αγωνιστική του κατάσταση και τη συνεργασία με τον Μάικ Τζέιμς:

" Είμαστε ένα δύσκολο δίδυμο για την αντίπαλη άμυνα γιατί σκοράρουμε και δημιουργούμε ταυτόχρονα. Είμαστε ένα κακό match up για τους αντιπάλους μας. Δώσαμε ό,τι είχαμε από την αρχή της χρονιάς, ειδικά όταν είχαμε προβλήματα με απόντες. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια μαζί με τον Μάικ για να βοηθήσουμε την ομάδα", ενώ εξήγησε πως " ο κόουτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά να μας κρατά συγκεντρωμένους. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες μέχρι το Final Four και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, αλλά δεν θα βιαστούμε".

Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα τραυματισμών και τους απόντες που έχει συχνά πυκνά η ισπανική ομάδα είπε πως " είναι δύσκολο, αλλά σε αυτό το σημείο της χρονιάς είναι αναμενόμενο να έχεις κάποια προβλήματα και λόγω της κούρασης. Όλοι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση και να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε υγιείς και ταυτόχρονα να παίζουμε σκληρά σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε εξαιρετικό σύνολο, οπότε θα είμαστε καλά", ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο μέλλον του και το αν βλέπει τον εαυτό του στο ΝΒΑ: " Αυτό είναι το όνειρό μου, αλλά δεν το βλέπω με ανυπομονησία. Θέλω να κλείσουμε καλά τη χρονιά με την ομάδα κι ύστερα θα δούμε τι θα γίνει".

Δείτε πως έβαλε τους 41 πόντους κόντρα στη Φουενλαμπράδα

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ