EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε τον Σιλντς η Μπασκόνια

Ανακοίνωσε τον Σιλντς η Μπασκόνια

Λίγη ώρα μετά την αποδέσμευση του Γιάνις Τίμα η Μπασκόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου σμολ φόργουορντ Σαβόν Σιλντς με διετές συμβόλαιο.

Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση της Μπασκόνια αποτελεί γεγονός. Η βασκική ομάδα πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Σαβόν Σιλντς, τον 24χρονο Αμερικανό σμολ φόργουορντ που έχει δανέζικο διαβατήριο και την περασμένη σεζόν έπαιξε στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Τρέντο. Μία ημέρα νωρίτερα η Μπασκόνια είχε αποκτήσει και τον Σενεγαλέζο σέντερ ύψους 2,23μ. Γιουσουφά Φολ.

Ο Σιλντς είχε 13,1 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ κατά μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ στο Eurocup είχε 11,7 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ ανά αγώνα. Ο 24χρονος σμολ φόργουορντ έπαιξε για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους την σεζόν 2016-17 στους Σκαϊλάινερς, έχοντας ενώ μέχρι πριν από μερικές ημέρες δοκίμαζε τις δυνάμεις του στο summer league του Las Vegas με τους New Orleans Pelicans.

Εξάλλου, οι Βάσκοι είχαν ανακοινώσει λίγο νωρίτερα και την αποδέσμευση του Γιάνις Τίμα, που εν συνεχεία αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό .

Photo credits: AP Photo/Nati Harnik


TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ