EUROLEAGUE

Αμφίβολος ο Σενγκέλια, δεν παίζει ο Λαπροβίτολα

Αμφίβολος ο Σενγκέλια, δεν παίζει ο Λαπροβίτολα

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπασκόνια, ο Νίκολα Λαπροβίτολα, δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό (20/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αμφίβολος και ο Τορνίκε Σενγκέλια.

Ο Νίκολα Λαπροβίτολα ανακοινώθηκε χθες (18/1) από τη Μπασκόνια , ωστόσο η Μπασκόνια δεν πρόλαβε να τον δηλώσει και έτσι δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό (20/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Κι αν για τον Λαπροβίτολα αυτό το γεγονός μοιάζει μάλλον λογικό και αναμενόμενο, οι Βάσκοι ενδέχεται να έχουν και ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής των Βάσκων, Σίτο Αλόνσο, ο Τορνίκε Σενγκέλια αισθάνεται ενοχλήσεις στην κνήμη, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του, την ίδια στιγμή που οι Βάσκοι ακόμα προσπαθούν να ενσωματώσουν (ξανά) τον Αντρέα Μπαρνιάνι στην ομάδα έπειτα από την επιστροφή στην δράση του Ιταλού φόργουορντ/σέντερ.

Τουλάχιστον η Μπασκόνια θα έρθει, ως ομάδα, με λίγο πιο γεμάτες "τσέπες", αφού συμφώνησαν με την εφημερίδα "Λα Ριόχα" να είναι η νέα χορηγός της ομάδας. Το όνομά τους πάντως δεν θα το αλλάξουν...

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ