EUROLEAGUE

Αμφίβολος ο Κοζέρ, παλεύει ο Χάνγκα

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την δεύτερη αναμέτρηση, ανάμεσα στην Λαμποράλ και τον Παναθηναϊκό ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Κοζέρ και Χάνγκα. Διαβάστε πως έχει η κατάσταση…

Ο τραυματισμός του Άνταμ Χάνγκα στο πρώτο ματς των πλέι οφ της Euroleague… πάγωσε τους ανθρώπους της Λαμποράλ Κούτσα αφού είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο ρόλος του, ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι Βάσκοι έχουν καθησυχάσει για τα καλά.

Όπως έγινε γνωστό από χθες (14/4) η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ούγγρος φόργουορντ δεν έδειξε κάτι σοβαρό, οπότε απέφυγε της θλάση.

Ο Χάνγκα βρέθηκε το απόγευμα στην «Fernando Buesa Arena» και ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας του, το οποίο όμως, ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς και πλέον μένει να δούμε αν θα είναι στη δωδεκάδα του δεύτερου ματς ανάμεσα στην Λαμποράλ και τον Παναθηναϊκό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μπορεί να τον υπολογίζει και αναλόγως θα χρησιμοποιηθεί καθώς πάντα υπάρχει ο κίνδυνος μιας υποτροπής που θα του στερήσει τη συμμετοχή στα επόμενα ματς των πλέι οφ.

Στην επίσημη ενημέρωσή τους πάντως, οι Βάσκοι τον θεωρούν αμφίβολο όπως και τον Φαμπιέν Κοζέρ που έχασε τα τελευταία ματς λόγω προβλήματος στη μέση. Όπως γίνεται αντιληπτό, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο η Λαμποράλ Κούτσα να πάει στην δεύτερη αναμέτρηση έχοντας τους δύο παίκτες στη διάθεσή της (πλέον δεν είναι απίθανο) ή το αντίστροφο και όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν από το τζάμπολ. Ο μόνος που δεν θα προλάβει αυτούς τους αγώνες είναι ο Τορνίκε Σενγκέλια καθώς έχει τεθεί εκτός πλάνων λόγω του τραυματισμού του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ