EUROLEAGUE

Αλόνσο: "Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ"

Αλόνσο: "Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ"

Ο Σίτο Αλόνσο τόνισε πως ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ τις τελευταίες εβδομάδες, χαρακτηρίζοντας ως σκληροτράχηλο το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (27/10, 22:00) θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια στην Ισπανία. Ο προπονητής των Βάσκων, Σίτο Αλόνσον, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, σχολιάζοντας πως οι Πειραιώτες διαθέτουν ένα σκληροτράχηλο σύνολο, το οποίο παίζει εξαιρετικό μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, ο Σίτο Αλόνσο δήλωσε τα εξής: " Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία αρέσκεται στο physical game. Τις τελευταίες εβδομάδες παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Θα χρειαστούμε την στήριξη των φιλάθλων μας για να τους κερδίσουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε κάθε κίνηση μας μέσα στο γήπεδο. Ενδέχεται να εμφανίσουμε προβλήματα μέσα στο παιχνίδι μας επειδή παίζουν αρκετά καλό μπάσκετ, όντας μία σκληροτράχηλη ομάδα. Στο γήπεδο μας όμως ξέρουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί ώστε να τους κοντράρουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ