EUROLEAGUE

Αλόνσο: "Μπουρούσης και Τζέιμς ξέρουν πως να κερδίσουν στη Βιτόρια"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπασκόνια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods (23/3, 22:00) με φόντο την τέταρτη θέση της κατάταξης, κι όπως εξήγησαν οι Σίτο Αλόνσο και Άνταμ Χάνγκα, το "τριφύλλι" ξέρει τον τρόπο για να νικήσει στη Fernando Buesa Arena.

Η τέταρτη θέση της κατάταξης και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs περνούν από τη Βιτόρια για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (23/3, 22:00) θα κυνηγήσει το μεγαλύτερο -σε αξία- "διπλό" της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια στη Fernando Buesa Arena, με τους Σίτο Αλόνσο και Άνταμ Χάνγκα να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το "τριφύλλι" και τους παίκτες του, που έχουν το know how από τέτοιου είδους αγώνες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ισπανικής ομάδας: " Ο Παναθηναϊκός παίζει πραγματικά καλά. Πλέον οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατανοούν καλύτερα τη φιλοσοφία του Τσάβι Πασκουάλ. Τον γνωρίζουμε καλά. Είναι ένας κόουτς που προετοιμάζει καλά τις ομάδες του πριν από τους αγώνες ενώ είναι εξαιρετικός στο κομμάτι του scouting. Το συνηδειτοποίησα στα προηγούμενα παιχνίδια ότι η ομάδα του κατανοεί ό,τι ζητάει ο προπονητής της. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ. Είναι μια κλασική ομάδα επιπέδου EuroLeague που έχει την εμπειρία κι έχει δυο παίκτες που ξέρουν πως να νικήσουν εδώ".

Ενώ, ο Άνταμ Χάνγκα ανέφερε εκ μέρους των παικτών της Μπασκόνια: " Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα. Έχει πραγματικά καλούς παίκτες ενώ ξέρουμε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Μάικ Τζέιμς έχουν ένα πραγματικά σπέσιαλ παιχνίδι μπροστά τους. Επιστρέφουν και παίζουν σαν στο σπίτι τους, επομένως πρέπει να τους περιορίσουμε. Θεωρώ ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε τέσσερις σερί νίκες στην EuroLeague και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα playoffs. Πρέπει να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι".

Τον λόγο πήραν επίσης οι Τσάβι Πασκουάλ και Ντιμίτρις Νίκολς, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Superfoods να επισημαίνει πως " όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Όλες οι ομάδες έχουν τις ευκαιρίες τους. Έχουν απομείνει τρεις αγώνες. Δεν είναι πολλοί όμως όλα μπορούν να συμβούν. Είναι ένα σπουδαίο ματς για τις δυο ομάδες. Θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος. Θυμάμαι τα πάντα σε αυτό το γήπεδο. Την τελευταία φορά που βρέθηκα εδώ ήταν στα ημιτελικά της ACB. Όλα είναι ιστορία πια. Έχουμε μπροστά μας νέες καταστάσεις".

Όσον αφορά τον 32χρονο φόργουορντ, υποστήριξε ότι " είναι ένα σπουδαίο ματς και για τις δυο ομάδες. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και ότι έχουμε μπροστά μας μια μάχη. Θα παλέψουμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί, θα προσπαθήσουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο παρκέ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ