EUROLEAGUE

Άιβερσον: "Ανταγωνιστικοί με τους καλύτερους"

Άιβερσον: "Ανταγωνιστικοί με τους καλύτερους"

Με μεγάλες φιλοδοξίες έφτασε στην Ισπανία ο Κόλτον Άιβερσον, ο οποίος παρουσιάστηκε από την Λαμποράλ Κούτσα και εξήγησε πως οι Βάσκοι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τις μεγαλύτερες ομάδες.

Την φανέλα με το νούμερο 4 θα φορά την ερχόμενη σεζόν στη Λαμποράλ, ο Κόλτον Άιβερσον. Φανέλα με την οποία αγωνίστηκε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που πέρασαν από την ομάδα, Λουίς Σκόλα.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο νέος σέντερ των Βάσκων, που εμφανίστηκε... διαβασμένος στην επίσημη παρουσίαση του από τον σύλλογο:

''Ξέρω ότι είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση, που στον παρελθόν είχε σπουδαίους παίκτες στο δυναμικό της. Πάντα ξεχώρισε με την παρουσία της στην Euroleague και πολλοί παίκτες που βρέθηκαν εδώ, αργότερα έπαιξαν και στο ΝBA. Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Έχουν σωστή προσέγγιση και θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνεται."

Πέρυσι ο 25χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε στην Τουρκία με την φανέλα της Μπεσίκτας, κάνοντας τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χώρο μετά την θητεία του στο NCCA. "Οι διαφορές είναι του τρόπου παιχνιδιού σε Τουρκία και Ισπανία είναι μεγάλες. Είναι τεράστια αλλαγή για εμένα. Αγωνιζόμουν στο Eurocup και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και έχω την ευκαιρία να παίξω στην Εuroleague και την ACB, δύο πολύ ανταγωνιστικά πρωταθλήματα."

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον νέο προπονητή, Μάρκο Κρέσπι αλλά και στο σύνολο που έχουν δημιουργήσει φέτος οι Βάσκοι: "Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, δουλεύει πολύ σκληρά. Οι συμπαίκτες μου είναι έμπειροι και πιστεύω ότι θα οργανωθούμε σωστά. Μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους. Η ομάδα έχει ταλέντο για να συμβαδίσει με τον ανταγωνισμό."

Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού του, ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται: "Είμαι αθλητικός παίκτης. Παίζω πολύ σκληρά και αμύνομαι. Παίρνω τα ριμπάουντ και επίσης παίζω μέσα στη ρακέτα. Σκοπεύω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου σε όλα."

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ