EUROLEAGUE

Αγώνα δρόμου ο Μπουρούσης για να προλάβει τον Ολυμπιακό

Αγώνα δρόμου ο Μπουρούσης για να προλάβει τον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Μπουρούσης αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και κάνει προσπάθεια ώστε να προλάβει να παίξει στο ματς της Παρασκευής (4/3) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την Παρασκευή (4/3) το βράδυ (21:45), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Λαμποράλ Κούτσα, για την 9η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Ένα σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες, καθώς οι Βάσκοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για τους δικούς τους λόγους.

Οι Βάσκοι θέλουν την νίκη ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης τους στα προημιτελικά, όντας στην δεύτερη θέση του ομίλου με ρεκόρ 6 νίκες και 2 ήττες, ενώ ο Ολυμπιακός "καίγεται" για το θετικό αποτέλεσμα, όντας στο 3-5, στην προσπάθεια του να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για την Λαμποράλ Κούτσα είναι αμφίβολος ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο Έλληνας σέντερ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Εστουδιάντες και κάνει κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης φέτος διανύει εξαιρετική αγωνιστική σεζόν και στα τρία προηγούμενα ματς κόντρα στους Πειραιώτες πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Στο πρώτο ματς, του πρώτου γύρου, έκανε νταμπλ-νταμπλ με 28 πόντους και 12 ριμπάουντ, όπως και στο δεύτερο (16π, 15ρ), ενώ στην τρίτη αναμέτρηση, στο TOP-16, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ