EUROLEAGUE

Preview: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπάγερν Μονάχου

Preview: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπάγερν Μονάχου

Η τελευταία αγωνιστική του ΤΟΡ 16 ανοίγει από το μακρινό Κράσνονταρ εκεί όπου η Λοκομοτίβ φιλοξενεί την Πέμπτη (19.00) την Μπάγερν σε ένα παιχνίδι "τελικό"

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Λοκομοτίβ στη τελευταία αγωνιστική του ΤΟΡ 16 (19.00), όμως ακόμα κι αυτό ίσως δεν της αρκεί για να βρεθεί στα πλέι οφ. Από την άλλη η Μπάγερν μπορεί να είναι αδιάφορη, όμως έχει αποδείξει ότι δεν αρέσκεται να περιορίζεται σε ρόλο κομπάρσου.

Η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν για να περάσει στην επόμενη φάση θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στη Μπάγερν και ήττα την Παρασκευή της Γαλατάσαραϊ από την Παρτίζαν. Σε περίπτωση νίκης, όμως, των Τούρκων τότε θα πρέπει οι Ρώσοι να κερδίσουν τους Γερμανούς με 24 πόντους συν τους πόντους που θα κερδίσει η Γαλατά, ώστε να υπερισχύσουν στο goal average.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Εφτά διαφορετικοί παίκτες έχουν ξεκινήσει στην βασική πεντάδα της Λοκομοτίβ. Κανένας δεν έχει ξεκινήσει ως βασικός σε όλα.

Η Λοκομοτίβ έχει 7 νίκες και 1 ήττα όταν σκοράρει 80 πόντους και πάνω.

Με ποσοστό 56,45% ο Βάλερι Λικχοντέι βρίσκεται στην κορυφή των παικτών με μεγαλύτερη ευστοχία στα τρίποντα.

Ο Ντέρικ Μπράουν έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα 12 τελευταία του παιχνίδια στην Euroleague.

Έντεκα διαφορετικοί παίκτες έχουν ξεκινήσει στην βασική πεντάδα της Μπάγερν. Μόνο ο Μάλκολμ Ντιλέινι έχει ξεκινήσει ως βασικός σε όλα.

Η Μπάγερν με 38,6 ριμπάουντ μέσο όρο είναι πρώτη στην Euroleague.

Ο Ντιλέινι έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 11 από τα τελευταία 12 παιχνίδια του στην Euroleague.

Ο Μπράις Τέιλορ έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα 6 τελευταία του παιχνίδια στην Euroleague.

Ο Ντέμοντ Γκριν έχει 15 στις 15 εύστοχες βολές κάτι που κρατάει από τη σεζόν 2007-08 όταν ήταν ακόμα παίκτης της Μπάμπεργκ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ