EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Απρόβλεπτος ο τελικός"

Πεδουλάκης: "Απρόβλεπτος ο τελικός"

Η Ούνιξ Καζάν με το έντονο ελληνικό χρώμα επικράτησε χθες (25/9) της Χαποέλ Ιερουσαλήμ με 82-71 και σήμερα κόντρα στην Βιλερμπάν θα επιδιώξει να επιστρέψει στους ομίλους της Euroleague

Η αντίστροφη μέτρηση για να μάθουμε ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο από τον προκριματικό γύρο και θα βρεθεί στους ομίλους της Euroleague έχει ξεκινήσει. Σήμερα (25/9, 21.30) το βράδυ η Ούνιξ Καζάν του Αργύρη Πεδουλάκη θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό των προκριματικών την Βιλερμπάν (οι Γάλλοι για να φτάσουν στο τελικό χρειάστηκε να κερδίσουν με 74-65 την Στραμπούρ) με τον νικητή να δίνει το παρών στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

Λίγες ώρες πριν τον τελικό ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Καζάν και αναφέρθηκε τόσο στη νίκη επί της Χαποέλ Ιερουσαλήμ στα ημιτελικά όσο και στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε: " Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε χωρίς μυαλό, κάναμε γρήγορες επιθέσεις παίξαμε πολύ ατομικά κάτι που φάνηκε από τις μόλις 6 ασίστ. Στο ημίχρονο βάλαμε στο παιχνίδι μας περισσότερη σκέψη, πάθος και ομαδική δουλειά δίνοντας 13 ασίστ. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, όμως βελτιωνόμαστε.

Τι θα γίνει κόντρα στην Βιλερπμάν; Νομίζω ότι είναι απρόβλεπτο. Για εμάς αυτός ο τελικός είναι μόλις το πέμπτο μας παιχνίδι μέσα στη σεζόν και το τρίτο συνεχόμενο μέσα σε τρεις ημέρες. Αυτοί οι παράγοντες δεν μπορούν να υπολογιστούν. Πολλά θα εξαρτηθούν από την φυσική κατάσταση των παικτών".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ