EUROLEAGUE

Πάσχα με Euroleague!

Πάσχα με Euroleague!

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα play-offs, κάτι που σημαίνει ότι τη Μεγάλη Βδομάδα η Ελλάδα θα βλέπει μπάσκετ, με το πρόγραμμα να έχει τζάμπολ τη Μ. Παρασκευή, αλλά και τη Δευτέρα του Πάσχα!

Οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά όπως προβλέπει το σύστημα διεξαγωγής οι προημιτελικοί της Euroleague θα ξεκινήσουν στις 15 Απριλίου (Μεγάλη Τρίτη) και θα ολοκληρωθούν στις 25 Απριλίου.

Ακόμη βέβαια δεν ξέρουμε τις ακριβείς ημερομηνίες, αφού το πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός και πότε ο Παναθηναϊκός θα κριθεί από τη θέση που θα καταλάβουν, πλασάρισμα που θα προκύψει μετά το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα η μια από τις δύο ελληνικές ομάδες θα παίξει την Μ. Τρίτη (15/4) και την Μ. Πέμπτη (17/4) και η άλλη θα παίξει τη Μ. Τετάρτη και τη Μ. Παρασκευή. Όλα τα ματς θα γίνουν εκτός έδρας, στη Μόσχα και στη Μαδρίτη, αφού οι "αιώνιοι" δεν θα έχουν πλεονέκτημα έδρας. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα σενάρια.

Το 3ο ματς της σειράς (και το 4ο αν χρειαστεί) θα γίνει και για τις δύο ομάδες τη Δευτέρα του Πάσχα (21/4) και την Τετάρτη του Πάσχα (23/4), ενώ αν τελικά χρειαστεί 5ο και τελευταίο παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή (25/4).

Αναλυτικά:

Μ. Τρίτη 15/4: Προημιτελικός 1 - Προημιτελικός 2 (1ο παιχνίδι)

Μ. Τετάρτη 16/4: Προημιτελικός 3- Προημιτελικός 4 (1ο παιχνίδι)

Μ. Πέμπτη 17/4: Προημιτελικός 1 - Προημιτελικός 2 (2ο παιχνίδι)

Μ. Παρασκευή 18/4: Προημιτελικός 3- Προημιτελικός 4 (2ο παιχνίδι)

Δευτέρα του Πάσχα 21/4: Προημιτελικός 1- Προημιτελικός 2 - Προημιτελικός 3 - Προημιτελικός 4 (3ο παιχνίδι)

Τετάρτη του Πάσχα (23/4): Προημιτελικός 1 - Προημιτελικός 2 - Προημιτελικός 3 - Προημιτελικός 4 (4ο παιχνίδι - αν χρειαστεί)

Παρασκευή (25/4): Προημιτελικός 1 - Προημιτελικός 2- Προημιτελικός 3- Προημιτελικός 4 (5ο παιχνίδι - αν χρειαστεί)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ