EUROLEAGUE

Παιχνίδια θρίλερ...

Παιχνίδια θρίλερ...

Με φοβερά σε εξέλιξη ματς ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της regular season. Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Ζαλγκίρις. Στις 2 παρατάσεις κέρδισε η Γαλατάσαραϊ

Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε η Ζαλγκίρις Κάουνας για την Ρεάλ που κατάφερε να "αποδράσει" από τη Λιθουανία με το οριακό 68-66 . Δύο βολές του Ροντρίγκεθ έσωσαν τους Μαδριλένους από τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους.

Μπάζερ μπίτερ από το κέντρο του γηπέδου και δύο παρατάσεις χρειάστηκε η Γαλατάσαραϊ για να κερδίσει με 110-103 τον Ερυθρό Αστέρα. Το παιχνίδι ήταν απολαυστικό και ο Μάρκους Ουίλιαμς αν και χαμένος ήταν πρωταγωνιστής, καθώς οι 17 (!!!) ασίστ που μοίρασε αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της Euroleague .

Σαφές προβάδισμα στην κούρσα της πρόκρισης στο ΤΟΡ 16 πήρε η Νίζνι που πέρασε με 89-82 από την έδρα της Σάσαρι. Οι Ρώσοι είχαν 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ ο Τέιλορ Ρότσεστι σταμάτησε στους 29!

Η Μάλαγα άντεξε στην πίεση της Τσεντεβίτα, επικράτησε με 82-73 στο ''Martin Carpena'' κι ανέβηκε στο 4-2 στον Β' όμιλο της Euroleague.

Δείτε όσα έγιναν στα παιχνίδια της πρώτης ημέρας της 6ης αγωνιστικής

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ