EUROLEAGUE

Ο Βαβέτσης στην Ούνιξ

Ο Βαβέτσης στην Ούνιξ

Το Καζάν θα ομιλεί ελληνικά από τη νέα σεζόν, καθώς εκτός από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ υπεύθυνος φυσικής κατάστασης ανέλαβε ο Γιώργος Βαβέτσης και ο συνεργάτης του, Άκης Καλαϊτζάκης.

Η συνεργασία του Αργύρη Πεδουλάκη με την Ούνιξ έφερε πολλούς Έλληνες στο Καζάν, καθώς ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να έχει στο πλευρό του ανθρώπους που εμπιστεύεται απόλυτα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Η ελληνική παροικία στην μακρινή Ρωσία θα μεγαλώσει κι άλλο, καθώς υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση της φιναλίστ τουEurocupαναλαμβάνει ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων γυμναστών, ο Γιώργος Βαβέτσης.

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά εφτά Έλληνες θα εργάζονται την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στο Καζάν. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας επιλέγοντας να έχει στο πλευρό του ως άμεσους συνεργάτες τους Γιώργο Βόβορα και Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, ενώ στο ρόστερ της ομάδας διατηρήθηκαν οι Νίκος Ζήσης και Κώστας Καϊμακόγλου, οι οποίοι αναμένεται να έχουν και σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα Οι προσθήκες με... ελληνικό χρώμα, όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς την ευθύνη της εκγύμνασης της Ούνιξ Καζάν ο χανιώτης τεχνικός αποφάσισε να την αναθέσει στον Γιώργο Βαβέτση, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του και τον συνεργάτη του Άκη Καλαϊτζάκη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ