EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάγερν Μονάχου - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δηλώσεις: Μπάγερν Μονάχου - Μακάμπι Τελ Αβίβ
INTIME SPORTS

Χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ που έδωσε το σύνθημα για τη σειρά που έρχεται με την Αρμάνι Μιλάνο

Η νίκη επί της Μπάγερν εκτός από σημαντική για βαθμολογικούς λόγους ήταν και αναγκαία για την αυτοπεποίθηση της Μακάμπι σύμφωνα με τον Ρίκι Χίκμαν.

Μπάγερν Μονάχου

Σβέτισλαβ Πέσιτς: "Έχουμε παίξει δύο φορές κόντρα στην Μακάμπι και μετά το σημερινό, δεύτερο παιχνίδι, μπορώ να πω ότι αξίζαμε τουλάχιστον μία νίκη. Αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως υπεροπτικό, όμως παίξαμε δύο εξαιρετικούς αγώνες. Οι Πνίνι και Μπλου άνοιξαν την άμυνα μας και έπαιξαν την περισσότερη ώρα με τρία γκαρντ. Αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο για να οργανώσεις την άμυνα σου και κοστίζει πολύ σε ενέργεια, όμως αυτό είναι το παιχνίδι της Μακάμπι. Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Είδαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μία ομάδα τέτοιου επιπέδου κι αυτό είναι θετικό".

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ντέιβιντ Μπλατ: "Προφανώς χαμογελάω επειδή κερδίσαμε. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα οι άνθρωποι στο γήπεδο και ο κόσμος γενικότερα είδε ένα μεγάλο παιχνίδι. Χαιρετίζω την προσπάθεια και το επίπεδο και των δύο ομάδων. Ο αγώνας είχε ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες. Η πρόκριση στα πλέι οφ ήταν από τους βασικούς μας στόχους, όμως τώρα θέλουμε να πάμε και στο Final 4. Είμαι χαρούμενος και περήφανος γι αυτό το επίτευγμα και περιμένουμε μία μεγάλη σειρά κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο".

Ρίκι Χίκμαν: "Ήταν μία μεγάλη νίκη. Παίξαμε καλά ως ομάδα. Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στην άμυνα, όμως στο τέλος κάναμε αυτό που έπρεπε. Χρειαζόμασταν να επιβεβαιώσουμε στους εαυτούς μας ότι αξίζουμε να είμαστε στα προημιτελικά παρότι χάσαμε τέσσερις αγώνες. Τον τελευταίο μήνα δεν είμαστε όσο καλοί περιμένουμε από τις βολές".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ