EUROLEAGUE

"Χρωστώ πολλά στον Αταμάν"

"Χρωστώ πολλά στον Αταμάν"

Ο Κάρλος Αρόγιο μίλησε για την ευκαιρία που του έδωσε ο Εργκίν Αταμάν, αλλά και για τον ενδεχόμενο που υπάρχει να παίξει με το Πουέρτο Ρίκο, στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα του 2015.

Στα 35 του τη σήμερον ημέρα, είχε την τύχη να ζήσει ουκ ολίγες συγκινήσεις ως παίκτης. Αν ρωτάτε τον Κάρλος Αρόγιο ποια ήταν η κορυφαία, θα σας πει η πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, οπότε το Πουέρτο Ρίκο νίκησε τις ΗΠΑ, με εκείνον ηγέτη.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ηγέτης της Γαλατασαράι, στην ιστοσελίδα της FIBA, στάθηκε στην τελευταία επιτυχία: αυτή επί του Ολυμπιακού, στην τελευταία αγωνιστική της regular season στη Euroleague που έδωσε στην παρέα του την πρόκριση για το ΤΟΡ16.

" Τι να πω; Απλά λατρεύω αυτό το παιχνίδι", ήταν η πρώτη επισήμανση, πριν προσθέσει " αυτή η ομάδα μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι ο εαυτός μου και να βρω το κίνητρο που είχα εντός μου". Ο Εργκίν Αταμάν πιστώνεται την αναγέννηση του Αρόγιο, καθώς ήταν αυτός που τον φώναξε στην Μπεσίκτας, πριν τρία χρόνια, και μετά τον πήρε μαζί του στη Γαλατασαράι. "Του χρωστώ πολλά" ομολόγησε και ο ίδιος ο παίκτης, "είναι εκείνος που πραγματικά που έδωσε την ευκαιρία να είμαι ο εαυτός μου. Να έλθω εδώ και να παίξω το παιχνίδι μου. Του χρωστώ πολλά".

Κάθε καλοκαίρι δεν παραλείπει να φορά τη φανέλα με το εθνόσημο και να βοηθά την πατρίδα στις εκάστοτε διοργανώσεις. Αν θα παίξει και στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα του προσεχούς καλοκαιριού -που θα δώσει θέσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο; " Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Θα μιλήσω με την οικογένεια μου και θα αποφασίσουμε από κοινού. Είναι τεράστια τιμή να εκπροσωπώ το Πουέρτο Ρίκο. Θα δούμε... Το βέβαιο είναι πως ήδη έχω προσφέρει πολλά. Είχαν πάντα την πόρτα τους ανοιχτή για εμένα. Ο δρόμος ήταν μακρύς, με σκαμπανεβάσματα. Με διαφορετικούς κόουτς και διαφορετικά ρόστερ, αλλά πάντα είναι ιδιαίτερο να παίζεις για την πατρίδα σου. Το συναίσθημα είναι απερίγραπτο".

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ