EUROLEAGUE

Τα έριξε στη διαιτησία ο Αταμάν

Τα έριξε στη διαιτησία ο Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε ότι η κακή απόδοση των διαιτητών ήταν ένας από τους λόγους που έφεραν την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Η απόδοση των διαιτητών του αγώνα ήταν ένας από τους λόγους που η Γαλατάσαραϊ ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό , σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα στο "Αμπντί Ιπεκτσί".

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας δήλωσε αρχικά πως " κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά παίζαμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε πολύ κακή άμυνα, αλλά εκείνοι εκτελούσαν με πολύ μεγάλο ποσοστό. Ο Λαμόνικα έκανε δώρο ένα φάουλ σε σουτ τριών πόντων (σ.σ. στη διάρκεια της τρίτης περιόδου). Αυτή η απόφαση ήταν απαράδεκτη. Οι διαιτητές δεν ήταν καλοί συνολικά στο παιχνίδι", ενώ κατέληξε λέγοντας:

" Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στην επίθεση και κατάφερε να πάρει 28 πόντους από τους πλέι μέικερ. Την ίδια ώρα εμείς πήραμε μόνο 11 από τον Γκιουλέρ και τον Φιτιπάλντο. Τα λάθη μας είναι φυσιολογικά, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ σκληρή ομάδα στην άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ