EUROLEAGUE

"Ο Λάσμε θα έμενε στην Γαλατά αν..."

"Ο Λάσμε θα έμενε στην Γαλατά αν..."

Η Γαλατάσαραϊ θα ήθελε να διατηρήσει τον Στεφάν Λάσμε στο ρόστερ της, όμως η ποινή αποκλεισμού ενός έτους αποτελεί τροχοπέδη. Ο τζένεραλ μάνατζερ της "τσιμ μπομ", Γιαλτσινκάγια, εξήγησε πως θα μπορούσε να ανανεώσει ο Γκαμπονέζος

Ο Στεφάν Λάσμε είχε σημαντική συμβολή στην περσινή εξαιρετική πορεία της Γαλατάσαραϊ, όμως η χρονιά μόνο "γλυκιά" γεύση δεν είχε για τον Γκαμπονέζο. Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών με την ομοσπονδία της Τουρκίας να του επιβάλει ποινή αποκλεισμού από τη δράση ενός έτους. Ο τζένεραλ μάνατζερ της Γαλατά, Ομέρ Γιαλτσινκάγια, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας εξήγησε ότι οι πρωταθλητές του Eurocup θα ήθελαν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους αν μειωνόταν η ποινή.

Αναλυτικά ο Τούρκος τόνισε: " Την περσινή σεζόν ο Λάσμε είχε μεγάλη συμβολή στην πορεία μας και στις επιτυχίες που είχαμε. Δυστυχώς θα πρέπει να πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο χρόνο. Αυτή είναι η απόφαση της ομοσπονδίας που είναι σε συνεργασία με τη FIBA και τη WADA. Αν η τιμωρία μειωνόταν στους τρεις ή τους έξι μήνες, τότε ο κόουτς Έργκιν Αταμάν θα προσπαθούσε να βρει μία φόρμουλα ώστε να τον προσθέσει ξανά στο ρόστερ μας"

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ