EUROLEAGUE

Ο Αταμάν δέχτηκε αποδοκιμασίες και αποχώρησε από τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ

Ο Αταμάν δέχτηκε αποδοκιμασίες και αποχώρησε από τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ

Ο Εργκίν Αταμάν δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ και όντας ενοχλημένος αποχώρησε από τον πάγκο και πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του. Επέστρεψε στη συνέχεια.

Απίστευτο και όμως συνέβη! Λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης Γαλατάσαραϊ - Μπασκόνια, ο προπονητής των γηπεδούχων, Εργκίν Αταμάν, δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της ομάδας του, όντας δυσαρεστημένοι μαζί του, γεγονός το οποίο και ενόχλησε τον Τούρκο τεχνικό.

Ποια ήταν η αντίδραση του; Ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε από τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια της Γαλατάσαραϊ, αφήνοντας τις αρμοδιότητες τού στον βοηθό του! Ύστερα από περίπου 10 λεπτά, επέστρεψε στον πάγκο της τουρκικής ομάδας, δεχόμενος χειροκροτήματα από μερίδα του κοινού, αλλά και αποδοκιμασίες, κυρίως από τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου.

Στην συνέχεια, μάλιστα, ορισμένοι φίλαθλοι της Γαλατάσαραϊ ήρθαν σε σύγκρουση μεταξύ τους, με τους σεκιούριτι να ηρεμούν την κατάσταση. Όπως όλα δείχνουν, υπάρχει αντιπαράθεση και "εμφύλιος" για την παρουσία του Εργκίν Αταμάν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς οι οργανωμένοι του συλλόγου δεν θέλουν ούτε να τον... βλέπουν. Ο 51χρονος τεχνικός, είναι προπονητής της Γαλατάσαραϊ από το 2012 και μαζί της πέρσι κατέκτησετο EuroCup.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ