EUROLEAGUE

Νίκησε τη Χίμκι μετά από δύο παρατάσεις η Γαλατά

Νίκησε τη Χίμκι μετά από δύο παρατάσεις η Γαλατά
Χίμκι Γαλατάσαραϊ

Δύο παρατάσεις χρειάστηκε η Γαλατάσαραϊ προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Χίμκι, με την "τσιμ μπομ" να φεύγει για δεύτερη φορά , σε δύο μέρες, νικήτρια από το κλειστό της Μόσχας. Η συνέχεια στην Ελλάδα για το συγκρότημα του Έργκιν Αταμάν, όπου θα αντιμετωπίσει ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ακριβώς όπως και στο παιχνίδι της Κυριακής (25/9), η Γαλατάσαραϊ παρότι βρισκόταν το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης πίσω στο σκορ, κατάφερε να αποδράσει από το κλειστό της Μόσχας απέναντι στη Χίμκι με το ροζ φύλλο αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο σε όλο το σαραντάλεπτο, αλλά και στις δύο παρατάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν στο μεγαλύτερο διάστημα το προβάδισμα, δίχως όμως να καταφέρουν σε κανένα σημείο του αγώνα να ξεφύγουν στο σκορ.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν, έχοντας στη δεύτερη παράταση μπροστάρη τον Τζάστιν Ντέντμον, πήραν τη νίκη με σκορ 83-85.

Να σημειώσουμε ότι αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό της τούρκικης ομάδας επί τουρκικού εδάφους. Οι επόμενες μέρες θα βρουν τους παίκτες της "τσιμ μπομ" στα μέρη μας. Στις 28 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μια μέρα αργότερα θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και την πρώτη του Οκτώβρη θα παίξει εκ νέου με τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο κλειστό του Φαλήρου.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 34-33, 49-47, 67-67, 79-79, 83-85.

Χίμκι (Ιβανόβιτς): Τζόουνς 2, Κάρτερ 12 (1), Ζάιτσεφ 9, Βιάλστεφ 10 (2), Σοκόλοφ 5, Ιλνίτσκιφ 3 (1), Μόνια 10 (2), Λίκχοντεφ, Μούνγκου-Κόλο 7, Τοντόροβιτς, 11 Ρόουλαντ 14.

Γαλατάσαραϊ, (Αταμάν): Σμιθ 12 (1), Πρέλτζιτς 16 (3), Τόμπσον 8, Σλιμπ 10 (2), Πλάις 14, Ντάιγ 3, Γκιουλέρ 4, Ντέντμον 18 (3), Κοκσάλ.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ