EUROLEAGUE

Μέσα ο Σμιθ, έξω ο Ντέντμον εν όψει Παναθηναϊκού

Μέσα ο Σμιθ, έξω ο Ντέντμον εν όψει Παναθηναϊκού

Με ένα νέο πρόσωπο θα παραταχθεί η Γαλατασαραϊ στο ΟΑΚΑ (9/12, 20:00) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, αφού ο Ρας Σμιθ πήρε... άφεση αμαρτιών και επέστρεψε στις προπονήσεις. Αντίθετα, ελεύθερος αναμένεται να μείνει ο Τζάστιν Ντέντμον.

Οι αλλαγές κλίματος και ψυχολογίας στη Γαλατάσαραϊ συνεχίζονται, με την τουρκική ομάδα να κάνει στροφή 180ο μοιρών σε ό,τι αφορά τη στάση της απέναντι σε Ρας Σμιθ και Τζάστιν Ντέντμον.

Οι δύο γκαρντ της "τσιμ μπομ" ήταν σε δύσκολη θέση επειδή τους καταλογίστηκε η παράβαση ωραρίου και η καταπάτηση του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας , κατά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις. Ο πρώτος μάλιστα βρέθηκε στο "στόχαστρο" του Εργκίν Αταμάν μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από περίπου ένα μήνα, στοιχείο που έδειχνε πως οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν φτάσει στο χείριστο σημείο.

Κι αν ο δεύτερος επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της Γαλατάσαραϊ πριν από μερικές ημέρες , το ίδιο δεν συνέβη με τον πρώτο που εξακολουθούσε να αποτελεί ξένο σώμα. Όλα αυτά όμως μέχρι σήμερα (7/12), αφού η τουρκική ομάδα ενημέρωσε για την αλλαγή σκηνικού που συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρας Σμιθ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ ο Τζάστιν Ντέντμον φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου για λύση της συνεργασίας τους.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ