EUROLEAGUE

Γκιουλέρ: “Να αποδείξουμε ότι ανήκουμε εδώ”

Γκιουλέρ: “Να αποδείξουμε ότι ανήκουμε εδώ”

Ο Σινάν Γκιουλέρ μίλησε στο επίσημο σάιτ της EuroLeague, δηλώνοντας ότι ο πρώτος στόχος της Γαλατασαράι φέτος είναι να φανεί ανταγωνιστική.

Η Γαλατασαράι κατάφερε χάρη στην κατάκτηση του EuroCup να κερδίσει με το σπαθί της την συμμετοχή της στην φετινή EuroLeague. Τώρα ωστόσο είναι που ξεκινάνε τα δύσκολα.

Ο αρχηγός της ομάδας, Σιναν Γκιουλέρ, είναι ο πρώτος που το ξέρει και για αυτό όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο στόχος της ομάδας του φέτος τόνισε ότι " αυτό που θέλουμε είναι να αποδείξουμε σε όλους - και πρώτα από όλα στους εαυτούς μας - ότι ανήκουμε εδώ. Από εκεί και πέρα θα θέλαμε να παίξουμε και ωραίο μπάσκετ".

Ο διεθνής γκαρντ δήλωσε ακόμα ότι θεωρεί πως η ομάδα του θα είναι "σκληρό καρύδι" φέτος: " Θεωρώ ότι αν καταφέρουμε να βρούμε χημεία γρήγορα θα προξενήσουμε προβλήματα σε πολλούς αντιπάλους. Πρώτα όμως πρέπει να βρούμε χημεία". Στο τέλος των δηλώσεών του μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος από τη νέα μορφή της EuroLeague: " Ανατριχιάζω για να είμαι ειλικρινής τώρα που μπαίνουμε σε νέα εποχή. Θα παίξουμε κόντρα σε όλους, με όλες τις ομάδες να είναι δυνατές, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέχουμε σε πολλές ωραίες πόλεις".

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ